Kas to būtu domājis, ka Krievija iebruks Ukrainā


Ja cilvēks dara kaut ko aplami, viņš ir vai nu muļķis, vai maita: muļķis kļūdās, maita tīši riebj. Šodien internetos daudzi atzīstas aplamību sludināšanā, ka Krievija neuzbrukšot Ukrainai. Visu cieņu par savu kļūdu atzīšanu, tas nav patīkami un viegli. Jo cienīgāk atzīt publiski. Bet! Ar nācionālisma loģiku jau 2014. gada 27. februāŗa rītā bija skaidrs, ka no krievu imperiālisma viedokļa Ukraina iznīcināma. Un pērnā gada beigās sākusies Krievijas kaŗaspēka savilkšana visu laiku atbilda iebrukuma loģikai — kā jau to amerikāņi teica. Jā, mēs visi vēlējāmies, kaut nebūtu. Bet domāt, ka iebrukuma nebūs, jo es to negribu, ir vēlmju domāšana. Un kļūdu mācība ir nevis atzīt kļūdas, bet saprast, kāpēc tās pieļautas, un novērst to rašanās cēloņus. Tāpēc aicinu ikvienu, kas labticīgi domāja, ka Krievija neuzbruks Ukrainai, izprast, kā varējāt tik nopietni kļūdīties tik nopietnā lietā, kuŗa nav nekāds pārsteigums.

Tagad par maitām. Par tiem, kas līdz šim truli vai lunkani dzinuši Kremļa līniju, bet tagad skaļi elš: kas to būtu domājis, ka Krievija iebruks Ukrainā. Viņus nekam neaicinu, bet visus pārējos gan: neticiet viņiem! Tas ir blefs. Tāpat kā Krievija līdz pēdējam noliedza, ka grasās kaŗot. Tāpat kā Krimas vietvalži mazāk nekā diennakti priekš varas sagrābšanas dievojās, ka negrasās nodot Ukrainu. Šobrīd atklāti nostāties Krievijas pusē būtu iznīcināt savu reputāciju un nākotnes izredzes. Tāpēc izliekas par “labajiem krieviem”, par Latvijas patriotiem, lai saglabātu sevi nākotnei — varbūt kaut kad radīsies izdevība. Neticiet!

Publicēts Uncategorized. Birkas: . 4 komentāri »

4 komentāri to “Kas to būtu domājis, ka Krievija iebruks Ukrainā”

  1. Anonīms Says:

    Vai tas par Urbanoviču?

  2. Latvijas blogāres apskats #186 (18.02.-25.02.). | BALTAIS RUNCIS Says:

    […] ir raksti un domas par šo- varabungas blogā par to kā izsekot līdzi informācijai. Ritvars raksta par Krievijas uzbrukumu. Stacijas blogā par sāpīgām sankcijām. Ata Lejiņa blogā par Ārlietu komisijas nosodījumu. […]

  3. Skolnieciņš no svētbirzs Says:

    Vakardienas rīts, 24. februāra rīts, iesākās traģiski. Krievijas Federācija oficiāli pasludināja karu pret Ukrainas Republiku. Krievija kā agresorvalsts iebruka Ukrainā. Pašlaik notiek aktīva karadarbība, ukraiņi aizstāvas pret krievu iebrukumu. Ukrainas prezidents Volodimirs Zeļenskis ir kopā ar savu tautu. Šajā liktenīgajā laikā iedegsim savas mājas logā divas svecītes – vienu dzeltenu, bet otru zilu. Atbalstīsim Ukrainu un ukraiņu tautu ar savām labajām domām un labajiem vārdiem. Aizlūgsim Slāvu Dievus pār Ukrainu un ukraiņu tautu. Lūgsim visvareno Dievu Svarogu – Debesu uguns Tēvu – lai visu cienītais un visu godātais Dievs Svarogs pasargā Ukrainu un ukraiņu tautu no iebrucējiem un naidniekiem! Lai ticība Dievam Svarogam kļūst par vairogu ukraiņu rokās! Lūgsim visvareno Dievu Perūnu – Debesu kārtības Aizstāvi – lai visu cienītais un visu godātais Dievs Perūns stāv klāt ukraiņu tautai šajā smagajā laikā! Lai ticība Dievam Perūnam kļūst par zobenu ukraiņu rokās! Lūgsim visvareno Dievu Černobogu – Veļu valstības valdnieku – lai mūžam viedais Dievs Černobogs dāvā ukraiņu tautai viedumu un drosmi aizstāvēt savu valsti! Ticība Dievam Černobogam kalpo ukraiņu tautai par neizsīkstošu gudrības un drosmes avotu! Dievi un Dievietes visu redz. Atbalstīsim Ukrainu šajā grūtajā laikā! Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    Ar Slāvu Dievu spēku, Skolnieciņš no svētbirzs
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    #VolodimirsZeļenskis #Ukraina #UkrainasRepublika #ukraiņi #drosme #patriotisms #spēks #SlāvuDievi #DievsSvarogs #DievsPerūns #DievsČernobogs #ticība #vienotība #drošsirdība #Skolnieciņš #svētbirzs

  4. Ukraina turās Says:

    Okei. Kļūdījos arī es. Tiešām domāju, ka tas viss bija tikai “pokazuh”a un kaut kādu ekonomisko lietu bīdīšana. Izrādās nē – realitāte tāda, ka kaimiņos mums neprognozējama valsts ar tās caru, kuram jumts aizbraucis – vai nu no vecuma vai citu iemeslu dēļ. Cietīs no tā visa visa pasaule. Ja cars ir izdomājis “aiziet ar blīkšķi” lai tur vai kas – tad uzvarētāju nebūs.


Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.