Kam ziedot?


Gundars Kalve. Privāta arķīva attēls

Skaidrs, Ukrainai jāpalīdz, jāziedo. Bet kā tieši?

Pirmkārt, ja uzticams saņēmējs, labāk naudā, nekā graudā, jo saņēmējs pats labāk zina savas vajadzības un mācēs ziedojumu izmantot lietderīgāk. Ja nu vienīgi saņēmējam vajag kā tāda, ko tas nevar pats dabūt, bet mēs gan.

Otrkārt, kam. Armijai. Jo tā mēs palīdzam novērst posta cēloņus, nevis lāpām sekas. Ziedojums armijai nozīmē mazāk bēgļu turpmāk. Tas nozīmē drīzāku līdzšinējo bēgļu atgriešanos mājās. Krustu pāri Putina sapnim dabūt Ukrainu bez ukraiņiem. Un to, ka krievu imperiālistu uzbrukumu rinda nenonāks līdz mums.

Bet kam tieši? Vislabāk zināmā ziedošana ir ziedot.lv. Tur var pārskaitīt ar ziedot.lv starpniecību, un tur ir arī saite pa tiešo Ukrainas armijai. Vēl “Kyiv Independent” iesaka ukraiņu brīvprātīgo fondu “Atgriezies dzīvs”, kas palīdz armijai.

Kamēr domāju, kam īsti ziedot, šodien tika ziņots, ka Jēkabpils godavīrs Gundars Kalve devies uz Ukrainu cīnīties pret krievu okupantiem. Varoņiem slava! Nu šaubas atkrita:

treškārt, jāziedo Gundaram un citiem mūsējiem, kas cīnās Ukrainā. Pazīstams cilvēks pateica kontu, un nu esmu savus vārdus apliecinājis ar 400 eirām.

Publicēts Uncategorized. Birkas: . 2 komentāri »

2 komentāri to “Kam ziedot?”

  1. dievturis Skolnieciņš Says:

    Eiropa atrodas kara krustugunīs. Krievijas Federācija ir iebrukusi Ukrainas Republikā. Norit karš. Šajā trauksmainajā laikā ir svarīgi uzticēties drošiem un pārbaudītiem informācijas avotiem. Informāciju par kara norisi latviešu valodā var smelties pa LTV1 (mājaslapa: ltv.lsm.lv/lv/ltv1) un Latvijas Sabiedrisko mediju ziņu portālā (mājaslapa: lsm.lv/). Iesaku smelties svaigāko un aktuālāko informāciju tādos Ukrainas mēdijos kā 5 Kanal (mājaslapa: 5.ua/), Dom (mājaslapa: kanaldom.tv/), ICTV (mājaslapa: ictv.ua/ua/), Inter + (mājaslapa: inter.ua/ua). Šie TV kanāli ir pieejami bezmaksas satelītapraidē Ku diapazonā. Signāls tiek translēts no satelīta Astra 4A (4.8 E°). Televizorā ir jābūt iebūvētam DVB-S/DVB-2 resīverim. Var izmantot arī ārēju dekoderi. Būsim prātīgi un neļausimies Maskavas Kremļa propagandai un dezinformācijai! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi mūs pasargā no ļauna! Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    Ar Latvju Dievu svētību, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava!
    #KrievijasAgresija #iebrukumsUkrainā #karšUkrainā #VolodimirsZeļenskis #Ukraina #SlavaUkrainai! #varonība #drosme #neatkarība #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #DievieteLaima #likteņaDieviete #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #dievturi #ticība #lūgšanas #Skolnieciņš

  2. Latvijas blogāres apskats #187 (26.02.-03.03.). | BALTAIS RUNCIS Says:

    […] Par to raksta Sandra Veinberga (Putina režīma gals), Andris  (apvērsumu gaidot), Ritvars (kam ziedot), Atis Lejiņš (saruna raidījumā Krustpunktā), Mārtiņš (RUS ģenerālštāba pieļautās […]


Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.